2011. október 12., szerda

Zavarj!

„Zavarj meg minket Uram, mikor túlságosan meg vagyunk elégedve magunkkal. Mikor az álmaink valóra váltak, mert annyira kicsit álmodtunk. Mikor biztonságosan megérkeztünk , mert túl közel hajóztunk a parthoz. Zavarj meg minket, Uram!” (Sir Francis Drake)

AZT A MINDENIT!

Először is – EZT szeretném kitenni valahogy a falamra!

Másodszor – AKAROM EZT, DE NAGYON!

Szerintem a mai kereszténység egyik legnagyobb bűne, hogy túl kicsik az álmaik és túlságosan kicsi dolgokért imádkoznak.

Azt akarom, hogy a Mindenható Isten zavarjon engem!

Zavarjon a személyes kapcsolatomban Ővele…nem olyan csendes időt akarok, amit azért teszek, hogy tegyem – hanem azt akarom, hogy ez az idő nagyon valóságos, meghitt, és meggyőzéssel teljes legyen.

Zavarjon férjként is…nem úgy akarok otthon lenni Virággal, hogy leborulunk a rutin istene előtt, kizárva mindenféle romantikát. Azt akarom, hogy zavarjon…hogy kapcsolatilag KIZÖKKENTSEN a kényelmességemből.

Zavarjon apaként is…hogy ne úgy nézzek a gyermekeimre, mint akik akadályoznak sok mindenben, hanem mint az ELSŐ SZÁMÚ tanítványozási lehetőség, amit az Úr adott.

Zavarjon vezetőként…hogy még nagyobb dolgokról álmodozzak és még több és nagyobb dolgokkal próbálkozzam, mint valaha – mert Filippi 1:6 nagyon igaz és Isten sokkal-sokkal nagyobb, mint képzeltük.

Azért imádkozom, hogy a jövőben Isten zavarjon. Te hogy vagy vele? Van olyan területed, ahol szükséged van a zavarásra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése