2010. augusztus 5., csütörtök

4 dolog, amit egy egyedülálló lánynak tudnia kell

Szerintem a tegnapi bejegyzés alaposan kihívta a fiúkat. És valószínűleg sokan közülük a sebeiket nyalogatva azt kérdezik: "Mi van a lányokkal? Őket is kihívod majd?" Hát akkor lássuk...

#1 – A kislányok üldözik a fiúkat, a nők hagyják, hogy kezdeményezzenek feléjük.

Hölgyeim, higgyétek el, ha megközelíthetőek vagytok, azt egy isten szerint való férfi észre veszi a megfelelő időben...csak várj. Ha neked kell a férfit megközelíteni és beszélgetést kezdeményezni, tervezni, akkor az a fickó nincs készen arra, hogy vezessen...ami automatikusan kizárja annak a lehetőségét (biblikusan), hogy a férjed legyen.

Hölgyeim-valljuk be nyugodtan-a szívetek vágya az, hogy tudjátok, van valaki, aki annyira szeretetre méltónak tart, hogy hajlandó kezdeményezni...és ha egy férfi hajlandó erőfeszítéseket tenni azért, hogy megnyerje a szíved, az számodra azt az üzenetet mondja, hogy különleges vagy.

Isten teremtett téged-Ő tervezett...és nem arra, hogy csak úgy odadobd magad egy akárkinek, azt remélve, hogy talán észrevesz. Csak szeress bele Jézusba és ezt egy isten szerint való férfi látni fogja, biztos lehetsz benne.

(És ha azért nyavalyogsz, mert "Én szeretem Jézust, de senki nem veszi észre!", akkor csak hagyd abba, mert egy fickó sem akar egy nyavalygó nő felé kezdeményezni!)

#2 – Legyen Nagy Várakozásod!

Ez a gondolat eléggé együtt halad az előzővel...de hölgyek-hadd mondjam ki félreérthetetlenül és tisztán-Efézus 3:20 azt mondja, hogy Isten mérhetetlenül többet tud tenni, mint amire kérjük, vagy amit el tudunk képzelni, ami azt jelenti, hogy nem nézhetsz úgy egy férfira, hogy közben azt mondod "Kicsit feltuningoljuk és akkor talán majd működni fog." Ezt gyakran fogjátok hallani tőlem, hogy te NEM a Szent Szellem vagy-az emberek "megváltoztatása" Jézus dolga...nem a tiéd!

Mikor megházasodsz, akkor azt kell mondjad, hogy "Szeretni fogom ezt az embert a végsőkig, úgy AHOGY VAN, még akkor is, ha SEMMI sem változik!" MERT, amikor megházasodsz, a változás nem garantált...úgyhogy sose hallgass azokra az ígérgető szelekre, amik változást fújnak, hacsak nem láttál már valami bizonyítékát.

ROSSZUL VAGYOK attól, amikor isten szerint való keresztény hölgyek megelégelik a dolgokat és kezükbe veszik az irányítást-mert egy barátnőjük megházasodott és a világ vége meg annyira közel van, hogy...-Láttam hölgyeket, nem egyet vagy kettőt, akik bepánikoltak, aztán randiztak, hozzámentek valami fajankóhoz, akitől 5 éven belűl el is váltak vagy még mindig kínlódnak mellettük!

Hölgyek-emlékezzetek-Efézus 3:20!!!!!!! Több az a férfi, mint amit kértél vagy el tudtál volna képzelni?

#3 – Ne Analizáld Túl A Dolgokat! avagy NE KOMBINÁLJ!!!!

Lányok SZÖRNYŰEK ebben...egy fickó meghívja őket beszélgetni és ők egyből arra gondolnak, hogy...

* "Meghívott beszélgetni-mit jelent az, hogy beszélgetni kettesben?"
* “Ha most elmegyek vele, akkor az azt jelenti, hogy járunk?”
* “Mi van akkor, ha nekem nem is tetszik ez a meghívás dolog? És még egyszer meghív?”
* “A házasságon is jár az esze? Te jó ég-ha gyerekeink születnének, hát nem lennének valami aranyosak!”
* “Nem hívott már vagy fél napja! Biztos utál! Vajon mákos volt a fogam?”

És sorolhatnám napokig...de hölgyek, ha egy srác meghív és te szeretnél menni-akkor menj, és ne azzal töltsd a következő 72 órát, és az utána lévő 72 órát, hogy agyon analizálod a helyzetet, szavakat, mozdulatokat és olyan következtetésekre jutsz, amik valószínűleg soha nem fognak megtörténni. Komolyan...valószínűleg Isten még csak nem is gondolt olyan problémákra, amiket ti drága hölgyek ki tudtok találni és aztán stresszelitek magatokat miatta-CSAK NYUGI!

#4 – Légy Őszinte!

Ha egy dolgot lehet mondani, hogy mi az ami idegesít a lányokban, akkor talán ez az...elfogadják a meghívást és elmennek a sráccal, és azt mondják, hogy nagyon jó volt...a srác megkérdezi, hogy megismételhetnék ezt még egyszer? És a leányzó azt mondja: "Hívjál majd fel!"

A srác felhívja...és hívja...és hívja! A lány nem válaszol, mert látja a kijelzőn, hogy ő hívja, és arra gondol, hogy ha felejtőst játszik, akkor majd csak lekopik. DE, mivel ő egy fiú, csavó, srác, pasi, és valószínűleg lövése sincs, hogy mi folyik körülötte, ezért csak hívja, hívja, hívja.

Végül, véletlenül egymásba botlanak valahol...még egyszer mondom "véletlenül" mert a lánynak ESZE ÁGÁBAN sincs, hogy a sráccal beszéljen. A fiú azt mondja "Próbáltalak hívni vagy ezerszer" és a leány válaszol "Tényleg...tudod...ööö...izé...nagyon.hm...elfoglalt voltam."

A fiú "OK, rendben van, semmi baj, megértem...akkor mit csinálsz holnap este?"

“Holnap este? ÖÖÖ...hát...izé...van valami akkor." (Mindig ez a legbiztonságosabb válasz nem?)

“Van valami...JÓ...akkor mit szólnál a következő estére...?"

És ez a beszélgetés csak gurul és gurul tovább, és leányzónk homályosabbnál homályosabb válaszokat ad az időbeosztását illetően...hogy utána kell nézni, meg ilyenek, úgyhogy majd hívja fel valamikor. És a játék csak folytatódik.

Hölgyek-kérlek-legyetek őszinték. Ha tetszik a srác és meghív még egyszer, akkor menjetek. De ne játszadozzatok...mondj igent és menj. DE, ha nincs egyáltalán kedved elmenni vele, akkor mond meg neki, mert az őrületbe fogja kergetni a barátait is!!!

Ezek csak kicsiny kis tippecskék voltak...Nagyon BULI!!!

7 megjegyzés:

  1. Ezek a "kicsiny tippek" 1000 olyan jó(?) tanács helyett vannak,amiket a magazinokban lehet olvasni. Ezek a "kicsiny tippek" gyöngyszemek, amiket felszed az ember lánya. Ha most lennék eladó sorban, nyakláncom lenne ezekből a gyöngyökből! Isten áldjon, P.Balu ezekért a sorokért (is)

    VálaszTörlés
  2. "Vajon mákos volt a fogam?" - aranyos, és a nők azt hiszik, hogy a férfiak az ilyen apróságokat értékelik? Legtöbben észre sem vennék.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kedves ahogy írtad, hogy " Csak szeress bele Jézusba". Mert ez a legjobb dolog. Egy csodálatos dolog az Ő szeretetébe belekapaszkodva szolgálva örömmel élni és minden mást kezébe tenni.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, hogy olvashattam a bejegyzést, és azt főleg, hogy az Úr ezen keresztül meg tudott ítélni. Mert hiába vagyok már öreg, fonnyadó, és fura, én is nagyon vágyom egy férfire, akivel társak lehetünk, és együtt szolgálhatunk. Aki szeret, és én is szerethetem. De az valóban nem fog működni, ha tüzelő szuka módjára vizsgálgatom a férfiakat, és próbálok kezdeményezni, még akkor sem, ha mindezt alázatos keresztényi köntösbe burkolom. Örülök, hogy őszintén, és határozottan leírtad ezt.
    Mert hát a remény minden évvel, minden ráccal, ősz hajszállal, és egyebekkel, egyre csak fogy.

    Bár igazából az lehet a baj, hogy nem tudok Jézusba beleszeretni. Lehet járni gyülekezetbe évekig, sőt olyan jó, élő közösségbe is, mint az enyém, de ha arra gondolok, hogy a szívem még borzalmasabb, mint a külsőm...

    VálaszTörlés
  5. Miért van a gyülekezetekben több lány, mint fiú, s miért marad annyi hívő lány "pártában"?

    VálaszTörlés
  6. SZERETNÉK ÉLELMISZER CSOMAGOT KÉRNI))október 6 fizetés
    Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 16 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemeLL(vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír, fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben! Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 diabetese neuropathya allapitottak meg ill... gerinc csipö kopas ill szükület //ha valaki tud segiteni feleségem számla száma 116 00006 00000000 2576 6862!!tavaly majusban volt egy mütétem bocsanat leirom ,herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly ,, a sipolybol 9 honapig lógott belöllem egy mütét közben bennem hagyott géz darab ... a sipoly ami a lágyrészen van nem lehet emelni hajolni váladékozik még dolgozom közmunkán mindkettönk fizetéséböl von végrehajto

    VálaszTörlés