2010. augusztus 7., szombat

Gyulán jártunk, és az Úr ott volt!!!







Azt a leborult szivar végit...!!!!!
Csúcs volt ez a délután. Krisztus teste innen onnan együtt!
Nagyon jól éreztük magunkat...

Ja, mi történt?

Hát a szokásos, de nem megszokott Mezőberényi túránk volt. De nem akármilyen. Ezen a héten a Gyulán lakó Molnár család látott minket vendégül (mert ugye minden alkalommal másnál vagyunk). De ez a hét különleges volt, mert a berényi tiniknek táboruk volt, úgyhogy mi is vittük a tiniket magunkkal. 15 fővel indultunk el Szegedről és persze ugyenannyival is tértünk haza. Gyulán összejött a két csapat. Mi (15), a berényi tinik (11), és Berényből még jópáran (7), és a háziak (2), összesen 35-en plusz akiket még kihagytam. Jót ettünk, és persze volt egy nagyszerű üzenetünk is az Úrtól.

Aztán mindezek után mentünk Gyulaváriba, mert Continental Singers koncert volt. Hát jó kis csapat meg kell hagyni. Nagyszerű szolgálat, gyönyörű hangok.

Különleges nap volt ez! Isten megérintette a szívünket sokféle módon. És ilyen Isten. Kreatív!!! Szeretnék erről majd nemsokára írni egy-két bejegyzést. Mert hietetlen eszközt kaptunk Istentől, a kreativitást. És ez a nap egy hatalmas példája ennek, mert láttuk, éreztük és tapasztaltuk, ahogy Isten kommunikálja felénk az Ő szeretetét a közösségen, együtt töltött időn keresztül...az ige tanításán, prédikálásán, illusztrálásán keresztül...éneklésen, dalokon, bizonyságtételeken keresztül...

ISTEN HATALMAS!!! Efézus 3:20

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése