2010. augusztus 18., szerda

Hogyan Közelíts Egy Fiatal Hölgyhöz? 4 Dolog, Amit Tudnod Kell

Egyedülálló férfiak…lehet lesznek ismétlődő gondolatok a múltkorihoz képest, de ismétlés a tudás anyja, és eszembe jutottak még gondolatok.

Lehet régi módinak tartasz…de Példabeszédek 18:22 azt mondja, hogy aki feleséget talál, jó dolgot talál...itt van négy dolog, amit egy fickónak tennie kell.

#1 – Légy Kitartó Az Imában!

Mi lenne, ha elkezdenél imádkozni már most a jövendőbelidért…mielőtt még járnátok, mielőtt még tudnád, hogy egyáltalán ki az a személy…Isten tudja, hogy ki az. Imádkozz érte, hogy vonja közelebb magához…hogy amikor találkoztok, akkor te legyél számára a legcsinosabb, legszebb és legcsodálatosabb személy!  (Látjátok, nálunk működött !)

Ráadásul – a fent említett vers azt is, hogy aki feleséget talált, az elnyerte az Úr jóindulatát. Fiúk, imádkozzatok Isten jóindulatáért, mikor a jövendőbelitekért imádkoztok. Isten megáldott engem az Ő jóindulatával – SOKKAL-SOKKAL jobbat kaptam, mint akit megérdemeltem volna, mint akit elképzeltem volna.

#2 – Légy Őszinte!

Ne játszadozz! Állj elé és mond el, hogy pontosan mit és hogyan érzel iránta. És…ne a barátaid küldözgesd, hogy ezt megtegyék helyetted. Ne kezdj el egy „szövegdoboz kapcsolatot” (MSN, Facebook, SMS, stb,).Beszélj vele – úgy, hogy nincsenek ott a barátaid, barátai…ne fogd vissza magad.

Azért egy kis záradékot még hozzá KELL tegyek, mert biztos lesz egy két őrült, aki majd olvassa ezt a bejegyzést, és az első randi tízedik percében azt fogja mondani a szerencsétlen lánynak, hogy úgy érzi, „el kell vegye feleségül.”

Hé Haver- HAGYD ABBA…ez nagyon béna dolog, sőt ijesztően furcsa!!!

Őszinteség és a kapcsolat kezdetén már NEM próbálod rejtegetni, hogy ki vagy valójában, NEM játszod meg magad, NEM rejtegeted, hogy ki vagy, NEM próbálsz valaki más lenni. ÉS…ahogy a kapcsolat fejlődik és halad ÉS MINDKETTEN látjátok benne a lehetőséget…AKKOR már jöhet a „na én így érzek irántad” beszélgetés…de nem előbb.

#3 – Légy Következetes!

Az egyik dolog, amit ezen a földön minden nő akar, az a biztonság.

ÚGYHOGY…fiúk, az ABSZOLÚT BÉNASÁG, amikor egy bizonyos módon viselkedsz vele négyszemközt, aztán másképp a barátaitok előtt és másképp az ő barátai előtt.

ÉS…annyira ELSŐ OSZTÁLYOS, sőt DEDÓS, mikor azt mondod, „Hát, nem beszélt velem túl sokat az elmúlt pár napban…úgyhogy bevetem a csendes terror kezelést.” Na ez nem fogja jobban felkelteni az érdeklődését irántad, azt garantálom – inkább csak azt fogja bizonyítani, hogy egy HÁTSÓ FERTÁLY vagy! (Bocsi, de ez a véleményem azokról a kisfiúkról, akik ilyen módszerrel próbálnak a hálóikban tartani egy lányt.)

Bánj ugyanúgy vele, mindegy mi történik – EZ A JELLEM!

#4 – Légy Türelmes!

Ha a kapcsolatotok nem azzal a tempóval halad, ahogy te szeretnéd, akkor – LASSÍTS LE! Ha azt mondja, hogy hagyd békén…akkor hagyd békén. Ha azt mondja, hogy engedj neki több teret – akkor adj neki több teret. DE…ha azt mondja, hogy bizonytalan…és élvezi a barátságot…akkor csak légy a barátja (ami azt jelenti, hogy nem lógsz a nyakán, hanem éppen annyi időt töltesz vele, mint bármilyen más barátoddal.) Mit veszíthetsz?

A legeslegutolsó dolog, amit egy lány akar, hogy nyomás alatt tartsa egy fickó, csakhogy egy döntést kicsikarjon belőle. A lány biztos akar lenni abban, hogy megbízhat-e benned…és, hogy NEM azért szeretsz vele lenni, mert te többet akarsz ebből a kapcsolatból…hanem mert szereted ezt a kapcsolatot.

Csak néhány jó tanács… :-) Jön majd a lányoknak is, hogy „Hogyan kell egy fiúnak megközelíteni őket” Ígérem, nagyon buli lesz!!!

4 megjegyzés:

  1. Telve haszonnal, bölcsességgel, humorral, szuper, várom a lányokét is..hogy továbbadjam link formájában. Köszönöm, P.Balu

    VálaszTörlés
  2. Kérdés: ugye hallottuk az P. Schallertől és másoktól is h húszonéves nem kezdeményez tizenéves felé. Namost, adott esetben mondjam el, hogy mi a helyzet (lásd #2), VAGY várjak míg "kinő" a tizenéves korból, addig üljek a hátsó fertályamon, és majd csak akkor mondjam el? Lehet h buta kérdés és már mondtad, szégyen rám akkor ha nem emlékszem :)

    VálaszTörlés
  3. Tocikám! Szerintem beszéljünk erről telefonon. Hívj fel holnap délelőtt. Buszon ülök 4 órát!!! De valójában megválaszoltad a kérdésed.

    VálaszTörlés