2013. április 11., csütörtök

Gyülekezet Alapítás Tarjánban 3. Alkalom

Már nincs öt hónap és a Tarjánban alapuló gyülekezet már ott lesz...nem hiszem el, hogy e felé tartunk!!! Hihetetlen Isten munkája a szívekben, a szívemben! Hét éve már puhítja, és készíti fel a szívemet erre és még csak el sem kezdődött! Mi lesz ebből?

Na jó nem ömlengek tovább, megosztom a harmadik alkalom hanganyagát. Itt már sokaknak volt kérdése, így sok részletre fény derült. Köztük arra is, hogy miért gondolkodunk úgy, hogy ne legyen semmiféle átjárás a két gyülekezet között. Persze lesznek közös alkalmaink, de ha kíváncsi vagy, akkor hallgasd meg itt!

A következő kihívást is a leendő csapat elé tettem. A soron következő alkalom (Április 21-én vasárnap 17 órakor) már nem lesz nyitott bárkinek. Azt mondtuk, hogy erre már csak azok jöjjenek, akik valamennyi esélyt látnak, hogy jönnek velünk.

Velünk...Isten munkálkodik Virág szívében!!! Annyira örülök ennek...a kezdeti félelmek ellenére (melyekre igazából még nem kaptunk válaszokat - miből fogunk megélni, mi lesz a gyerekek barátaival, a gyülis barátokkal, hol fogunk lakni) már látása van, vágya van! A kérdéseinkre, melyek elbizonytalaníthatnak minket, a válaszunk ez: "HA ISTEN AKARATA (és az), AKKOR Ő ÁLLJA A CEKKET!!!" Szóval no para!

És képzeljétek már jelentkeztek támogatók, akik azt mondták, hogy nem nagy összeggel, de rendszeresen támogatnának minket a szolgálatban! Elképesztő, hogy Isten hogyan munkálkodik a háttérben, még ott is, ahol nem is gondoltuk volna! Úgyhogy imádkozz kérlek értünk és gondolkozz, hogy a sok lehetőség közül Te melyikkel tudnál segíteni minket! Erről az idő haladtával majd szeretnék írni, de addig is imádkozhattok érte. Mert ahol a kincsetek, ott a szívetek! Na de erről most ennyit!

Hallgassátok meg a felvételt, és nyugodtan kérdezzetek!

Nemsokára újból jelentkezem valami felháborítóan izgalmas bejegyzéssel!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése