2012. június 20., szerda

A Kiegyensúlyozott Anyagi Élet 1. rész


Ebben a bejegyzésben megosztom a letöltő linket az intenzív bibliaiskolánk pénzügyi szemináriumához. 6 részből áll, most kettőt megosztok!

Ámulatos Isten tanácsa ebben a témában! Hihetetlen, hogy mennyien szenvedjük kárát annak, hogy nem tanulunk, és nem tanítják Isten Igéjéből a pénz, vagyon, tulajdon biblikus kiegyensúlyozott szemléletét. Istennél elképesztő anyagi források vannak és kész „kiutalni” ha azt látja, hogy bölcs sáfárokként nem magunknak élünk azzal, hanem ŐT TISZTELVE!

Íme az első két óra…miről volt szó? Dióhéjban:
1.      óra– Az egyensúly három alapelve: (letöltés) határozott viszonyítási pont, tiszta és világos cél, folyamatos igazítás; Az első alapelv: határozott viszonyítási pont.
2.      óra– A harmadik alapelv: (letölt) Tiszta és világos cél; Mit jelent Istent tisztelni a TELJES VAGYONOMBÓL?

Jó hallgatást és jegyzetelést! És persze alkalmazzátok a hallottakat! JA, ÉS JELEZZETEK VISSZA, HOGY SEGÍTETT-E, HASZNOS VOLT-E?

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon hasznos lehet ez az anyag, főleg ha nem sajnáljuk az időt az alkalmazására, a gyakorlatba ültetésre, a kidolgozásra. Mert a tiszta célt sem egyszerű megfogalmazni konkrétan. Még jó, hogy nekünk mindehhez van segítségünk mert a mindentudó, mindeható Isten a mi barátunk, édesapánk.

    VálaszTörlés