2012. november 12., hétfő

Nyolc Baromi Rossz Indok Az Együttjárásra…Egy Lánnyal

#1 – „Annyira dögös és tüzes!!!” – Ja, a pokol is! (Mark Driscoll is ezt szokta mondani)

#2 – „Úgy unatkozom, és különben is magányos vagyok!” – Tehát, ha jól értem, mivel egy kis szórakoztatásra vágysz, ezért hajlandó vagy játszadozni egy lány szívével, akivel igazából nem is gondolod komolyan a kapcsolatot. Na, húzzál el öreg, és szerezz magadnak barátokat! Menj és töltsd meg az életed egy (jó) munkahellyel (vagyis, legalább legyen munkahelyed), legyenek barátaid, és gyűjts tapasztalatokat! Egy nő sem érdemel egy élettelen fickót!

#3 – „Annyira érdeklődik utánam, hogy merre járok, mit csinálok…legalább 10-szer jelentkezik egy nap.” – Gratulálok, vagy az édesanyáddal, vagy egy nagyon bizonytalan emberrel randizol – hidd el, egyik sem fog jól elsülni!

#4 – „Úgy öltözködik, hogy felhívja magára a figyelmet…inkább, mint csinosan öltözködik.” – Óriási a különbség! A lányok nagyon csinosan tudnak öltözködni, mégis, ha azt eszed észre, hogy a fenekére, vagy a mellbimbójára akarja felhívni a figyelmed, akkor tudhatod, hogy ebből gondok lesznek. (Olvasd csak el Példabeszédek 7:6-23-at, ez szépen leírja, hogy egy istentelen nő hogy néz ki…mit mond a 10-dik versben, hogyan öltözködik? Ha úgy, mint egy prostituált, akkor „ravaszak a szándékai!”)

#5 – „Annyira agresszívan nyomult rám!” – Még egyszer, Példabeszédek 7:6-23 sokat elmond az istentelen nőről…de figyelmesen olvasd el 7:13-23 részt…ment utána, ő csókolta meg először, nyomult rá, hízelgett neki…és egy olyan helyzetbe kavarta, amibe egyikünk sem akar kerülni! Uraim, ha feleséget akartok találni, akkor TALÁLJ EGY FELESÉGET (Példabeszédek 18:22), NEKED kell kezdeményezni, nyomulni!

#6 – „Most van itt a lehetőség!” – Ezt vezetőségben tanítom…de ide is prímán alkalmazható, hogy A LEHETŐSÉG NEM KÖTELEZ SEMMIRE! Csak azért mert itt a lehetőség, hogy járj valakivel, az még nem jelenti azt, hogy ezt kell tegyed.

#7 – „A barátaim azt mondják, totálisan hozzám illik.” – Barátainknak sokszor a státusz fontosabb, mint az, hogy mi a legjobb nekünk. Ez nem azt jelenti, hogy a barátaid nem lehetnek megfelelő forrás számodra…csak annyi, hogy inkább Istenre hallgass, mint a barátokra!

#8 – „Minden barátom megházasodott, már csak én vagyok egyedülálló!” – Aha…hadd gondolkodjam…ez lehet pont miattad van, te vagy ennek a problémának a gyökere…és tudod mit? Tehetsz ez ellen valamit! Kérd Istent, hogy formáljon olyan férfivá, mint amilyenért a jövendőbeli feleséged imádkozik, és válaszolj engedelmességgel az Istentől kapott iránymutatásra. Talpra fel, ember! Ne Istent okold, hogy nem ad feleséget, mikor adósságaid vannak, elhagytad magad, és fegyelmezetlen vagy! Inkább adj hálát Istennek, hogy ilyen sikeresen meg tudja védeni az Ő lányát TŐLED! Ha valóban szereted a jövendőbeli feleséged, akkor hallgatni fogsz az ő mennyei Atyjára és egy követésre méltó életet kezdesz el felépíteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése