2011. június 16., csütörtök

Én Nem Hagynám Ki A Helyedben!


Két hét múlva (Június 26-án) kezdünk egy új üzenetsorozatot a családról…CSALÁDI VAKÁCIÓ címmel!

Egy módon minden család működési zavarban szenved…itt az idő, hogy megtanuljuk visszahozni a mókát ebbe a zavarba!

ÉS…ez nem olyan üzenet sorozat lesz, ahol bűntudatot próbálok létrehozni mindenkiben a családját illetően! Igazából, akármelyik családot nézem a Bibliában, mind NAGYON elfuserált!

Úgyhogy ahelyett, hogy jól elkalapálnánk az embereket, hogy legyenek jó apák, anyák és gyerekek…vagy az egyedülállók totál képtelennek érezzék magukat…BELEMERÜLÜNK Isten Igéjébe és felhozzuk a felszínre azt a reménységet, amit Krisztusban és az Ő szavának követésében kaptunk.

Isten azt akarja, hogy csodálatos családunk legyen. (ÉS…ha egyedülállóként olvasod…ÉPPEN MOST alakítod ki a szokásaidat, melyek hatással lesznek a jövendőbeli házastársadra és gyermekedre…ÚGYHOGY NE HIDD, HOGY EZ EGY OLYAN ÜZENET SOROZAT, AMIRE NINCS SZÜKSÉGED! Bizony MOST kell megtanulj mindent, amit csak lehet!!!)

Alig várom már, hogy megosszam veletek…nagy hepaj lesz!

AMÚGY MEG A MOST KÖVETKEZŐ VASÁRNAP (JÚNIUS 19-ÉN) OLYAN HÁROM DOLGOT FOGUNK MEGNÉZNI ISTENRŐL, AMI TOTÁLISAN MEG FOGJA VÁLTOZTATNI AZ ÉLETED!

Az imám az, hogy a vasárnapi alkalmunkon Isten hozzon vissza embereket a "halálból" az ÉLETBE. Ha van olyan ismerősöd, barátod, osztálytársad, munkatársad, rokonod, családtagod, akiket szeretnéd, hogy Isten a halálból az életbe hozza át, akkor hozd el! Hívd meg! Hívd meg még egyszer! Isten hatalmas és meg fogja változtatni az életüket! Csak nézz a saját életedre! Ha veled megtette, akkor miért lenne nehéz terep a többiek szíve?

Majd szétfeszít, hogy elmondjam! Találkozunk vasárnap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése