2012. március 6., kedd

Honnan Jön A Látásod?

Az egyik kérdés, ami gyakran felmerül és kérdezik tőlem vezetőként ez, „Honnan jön a látásod?”

A válaszom egy kicsit zavaró lehet első hallásra (mert mindenki a pásztortól várja a látást): „…hát…piszok egyszerű. Vezetőség (és látás), hallgatni Istenre.”

• A látás nem egy vezetőségen, vagy a vének tanácsán keresztül jön. Jó ötletek lehet…szükségszerű beszélgetések biztosan…de nem a látás.
• Látás nem egy konferencián keresztül jön (aktuális nem?). INSPIRÁLVA leszel…de nem KIJELENTÉST kapsz. Sajnos a konferenciák után gyakran előfordul az, hogy hazatér a pásztor és megpróbál MINDEN lenni, csak nem az, amire Isten ehívta.
• A látás nem könyveken keresztül jön. Még egyszer – kiváló, hasznos ötletek biztosan. Bölcsesség kapsz az olvasáson keresztül, ez tuti befutó. Az olvasás kőkeményen ki tud hívni és nyújt, mint a rétestésztát…de a látás nem a következő bestseller oldalain található.
• A látás nem onnan jön, hogy próbálkozunk, és erőteljesen próbálkozunk ismételgetni azokat a dolgokat, amik a múltban sikeresek voltak…ez nem látás…ez tipikusan az az eset, amikor a vezető a múlt sikereinek áldozata lett.

Még mindig azt mondom és egyre erőteljesebben hiszem, hogy a szenvedéllyel teli, poklot megrendítő, világot megváltoztató és embereket inspiráló látás a Jézussal töltött zavartalan, és tervezett személyes időtöltésből ered…az Ő IGÉJÉBEN, az imán keresztüli keresésében – és ahogy kapcsolódunk az Ő Szent Szelleméhez a nap folyamán.

Szóval, ha megkérdezik tőlem, hogy „Honnan van a látásod?” A válaszom mindig az az idő…amikor találkozom Istennel és nem mozdulok addig, amíg azt nem mondja, hogy hajrá…és MIKOR azt mondja, hogy hajrá, akkor addig meg nem állok, amíg azt nem mondja, hogy ÁLLJ.

Olvasva Mózes könyvét…lenyűgöző, ahogy ott van ő, és Isten totál felforgatta a kényelmes életét és arra kérte, hogy vezessen egy NAGYON NAGY kitelepítési projectet. Sosem csinált még ilyet azelőtt…halvány lila dunsztja nem volt…egyenlőre…

Elképesztő, ahogy Isten használta őt…és, véleményem szerint, ő az egyik leglenyűgözőbb vezető a teljes Írásban.

Figyelj jól…ahogy olvastam Mózes 5 könyvét arra lettem figyelmes, hogy A LEGTÖBBET ISMÉTELT KIFEJEZÉS Mózes vezetőségi utazásában ez, „az Úr így szólt Mózeshez…” és ő csak tette azt, amit az Úr mondott neki.

A vezetőség úgy működik, hogy hallgatunk Istenre. Arcra kell borulnunk Isten előtt és addig ott maradni, amíg Isten másképp nem mondja. Még SOHA nem hoztam rossz vagy helytelen döntést, mikor tisztán hallottam Őt és megtettem azt – SOHA!

Szóval honnan tudod, hogy a látásod Istentől van? Két hete írtam erről…itt a link: Honnan Tudod, Hogy A Látásod Istentől Van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése