2012. február 1., szerda

15 Jele Annak, Hogy Látás Nélküli Az Életed (Vagy Gyülekezeted)

#15 – Nincs változásra való kihívás az életedben abból a célból, hogy valamilyen módon részed legyen Isten munkájában. Ugyanez a gyülekezetben, a gyülekezeti tagok nincsenek kihívva a változásra, annak érdekében, hogy részük legyen abban, amit Isten végez bennük...rajtuk keresztül...és közöttük.

#14 – Isten még nem kért semmi olyat, amit el kellene hagynod, amitől meg kellene válnod.

#13 – A gyülekezetedben mindenki tökéletes…sőt a te gyülekezeted a legjobb az összes közül. (Ha valóban elértek Istentől távol lévő embereket, akkor nagyon jól tudod, hogy a szolgálat koszos munka.)

#12 – Az elmúlt évben semmit nem változtattál azon, ahogy vezeted a szolgálatod, gyülekezeted.

#11 – Mikor a tinik valami extrát akarnak csinálni, akkor pénzgyűjtő akciót kell szervezzenek, de ha a gyülekezeti nyugdíjasokról van szó, azt a cekket a gyülekezet állja! Magyarul...mikor a nyugdíjas szolgálat jobban van támogatva anyagilag, mint az ifik (és csodálkozunk, hogy miért tűnik el, vagy nem jön az ifjúság többet gyülekezetbe.)

#10 – Mindig találsz valami kivetni valót, hibát, azokban a szolgálatokban, melyek gyümölcsözőek.

#9 – Mindent, ami a dolgod, meg tudsz csinálni Isten ÉS mások segítsége NÉLKÜL.

#8 – Több időt töltesz más gyülekezetek weboldalain, mint a Bibliád olvasásával.

#7 – Azt hiszed, hogy minden problémára ez a válasz, „ha több pénzünk lenne!”

#6 – Senki nem ment el a gyülekezetedből…vagy megfordítva...csak a kényelmes, önközpontú, "tanulásra vágyó" emberek maradnak meg.

#5 – Folyamatosan azért hívogatsz más gyülekezeteket, hogy támogassanak anyagilag.

#4 – Befolyást adsz azoknak, akik a leginkább támogatják anyagilag a gyülekezetet…beleszólhatnak, hogy töltsd el az időd és merre menjen a gyülekezet.

#3 – Mikor úgy mész haza egy konferenciáról, hogy bejelented, „mindent megváltoztatunk,” mert IHLETET kaptál és nem KIJELENTÉST.

#2 – Sosem voltak álmatlan éjszakáid, azon tűnődve, hogy „Hogy a szent pityi palkóba fogjuk ezt megcsinálni? De most komolyan…tényleg azt mondtam a gyülekezetnek, hogy EZT ÉS EZT fogjuk csinálni?”

#1 – Többet foglalkozol azzal, hogy az emberek és a vezetőség elégedett legyen, mint azzal, hogy az Istennek tetsző dolgokat tedd és az igazságot szóld.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése