2012. február 29., szerda

Mi Történik, Ha Az Emberek Teljesen Odaadják Magukat Istennek?

Két hete szerdán elkezdtem egy üzenet sorozatot ALL IN címmel, ahol a legnagyobb parancsolatot csomagoljuk ki részletesen Márk 12:30-ban. Az akkori témánk a „szeresd Istent teljes elméddel” volt. Ez a kifejezés, hogy ALL IN a pókerből jön és azt fejezi, hogy a játékban szereplő minden pénzedet feltetted a játék végkifejletére…szóval nincs már mit feltenned, és nem száltál ki.

2000 évvel ezelőtt volt egy embercsoport, akik nem rendelkeztek okostelefonnal, nem volt internetjük, hogy teljesítsék az Úr Jézus parancsát, miszerint érjük el az egész világot. És ahelyett, hogy kifogásokkal álltak volna elő, mindent beleadtak, teljesen odaadták magukat (ALL IN)…és azóta a mi kis világunk gyökerestül megváltozott!

Ez megtörtént annak idején…de mi lenne, ha ez megtörténne újra? Idén? A Bibliaszólban vagy bármelyik gyülekezetben?

Azt megígérhetem...

• Hogy olyan módon fogja megérinteni az életed, amit nem hittél volna…eddig lehet, hogy a túlélésre mentél, de mostantól megtanulhatod azt, hogy hogyan NÖVEKEDJ!
• Hogy egy óriási lépést tehetünk meg gyülekezetként afelé, hogy elérjük Szeged lakosságát az evangéliummal.
• Hogy ugyanígy ez hatással lesz a nemzetünkre és az egész világra, mert a szeretet kapcsolatunk mélyülni fog Jézussal, jobban, mint valaha…és ennek csodálatos mellékterméke az lesz, hogy a bűnt egyre kevésbé fogjuk szeretni!
• Hogy hatással leszünk a családtagjainkra, akiket annyira szeretünk és vágyunk arra, hogy velünk együtt élvezzék a Jézus Krisztussal való életet.

Szóval, ma este és az elkövetkező szerdákon belevetjük magunkat a korai egyház történetébe…jobb lesz, mint valaha…alig várom az estét.

Ha lemaradtál az első részről, akkor meghallgathatod, itt a link: All in: Teljes Elméddel

1 megjegyzés:

  1. Okostelefonom ugyan nincs, de Internetem igen. Talán van rá remény, hogy utolérhetem vele Pált évek alatt, ha jól tudom használni az evangélium megosztására :D :D :D

    VálaszTörlés