2011. március 2., szerda

Ez A Gyerek Teljesen Él!

Emlékszem, mikor először éreztem Virág hasán, hogy Flórácska megmozdult! Fantasztikus volt! Az volt az első érezhető bizonyítéka, hogy egy igazi élet van kialakulóban Virág hasában…és egy nap elő fog bújni, semmi nem fogja őt visszatartani ebben…és abban a pillanatban, hogy megjelenik köztünk, a lehetőségei korlátlanok lesznek!!!

Gondolom sejtetted, hogy lesz itt valami szellemi alkalmazás is…

Azzal, hogy találkoztunk Jézussal, az utazás nem ért véget – éppen csak elkezdődött…és János 10:10 szerint – azt akarja, hogy TELJES életet éljünk.

Hiszem, hogy mélyen, minden hívő lelkében van valami, amit az Úr rakott bele…élet…cél…az Ő terve…és az mozog, mocorog, buzog, kavarodik, ki akar jönni ÉS ki akar fejlődni.

Ismerek olyanokat, akik tudják, hogy többért vannak itt a földön, mint amit éppen csinálnak – de félnek kiengedni azt az életet, amit Isten helyezett beléjük…félnek az eredményektől…félnek attól, hogy milyen lenne a kimenetele, tán még megváltoztatná a dolgokat (mert az új élet megváltoztat dolgokat!)

ÚGYHOGY…szomorú, hogy sokan találkoznak Krisztussal és soha nem érik el a bennük elrejtett lehetőségeket, mert megtagadják vagy elnyomják lelkük felkavarodását.

Néhány éve megtanultam, ha azt akarod, hogy Isten nevessen rajtad…csak mond el neki a terveidet. Gyakran azt hisszük, hogy a kereszténység arról szól, hogy Istent a mi oldalunkra állítsuk és kierőszakoljuk Nála azt, hogy a mi terveink teljesüljenek. Használjuk erre az Írást (Jábes imája) vagy különböző dalokat énekelve manipulálni szeretnénk, hogy az Ő szentsége hasonuljon a mi szentségtelen vágyainkhoz. („Uram, tudom, hogy ő nem keresztény, de olyan aranyos…és biztos meg fog térni, hiszen szeret…”)

DE…a Jézus követő élet Krisztus megvallásáról szól…és arról, ahogy hordozzuk ezt a megvallást az életünk minden területére, egészen addig, amíg az örökkévalóság másik oldalán nem találkozunk Ővele. Arról szól, hogy hagyjuk kiszabadulni azt az életet és vágyat, amit belénk helyezett…és aztán teljes szívvel hajtjuk azokat a vágyakat és álmokat, EGY ÉLETEN ÁT!!!

Mi van benned? Mi az ami ütöget, rugdos, mert ki akar jönni? Változtatni a munkádon? Elköltözni máshová? Egy új szolgálati terület? Más szakirány a fősulin vagy az egyetemen? Egy kapcsolat kezdeményezése vagy lepattintása? Mi az? Keresd…fedezd fel…mert sosem fogunk egy teljes életet élni addig, amíg meg nem engedjük Neki, hogy élje az életét rajtunk keresztül…MINDEN NAP!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése