2010. december 6., hétfő

Fantasztikus Volt!

Néhány kép a bemerítkezésről, amit az istentiszteleti teremben csináltunk egy felfújhatós medencében.



Egy kis beszámoló

Ez mindig annyira bátorító esemény. Isten ilyenkor akkora lendületet ad, hogy folytassuk, ne álljunk meg, ne álljunk le, van értelme! És olyan nagy bátorítás ez a gyülekezet számára is! Csak örvendezünk azóta is.

A bemerítkezők pedig "lebegnek"! Isten törődő karja tartja őket!

Van egy táblánk, amire felírtunk neveket filccel. Júniusban tanítottam az egyik istentiszteleten arról, hogy mit jelent bizonyságot tenni a környezetünkben lévőknek, család, munkatárs, barát, szomszéd...András hogyan mutatta be Jézusnak Pétert. Az üzenet végén megkértem a gyülekezetet, hogy a táblára írják fel azokat a személyeket, akiket szeretnének látni a gyülekezetben és szeretnék, hogy újjászülessenek.

Az 50-55 ember legalább 500 nevet felírt rá. Elképesztő volt és megható! Mindannyian a szívünkön éreztük ezeknek az embereknek a terhét...imádkozunk értük és egymásért, hogy adjon az Úr bátorságot az örömhír megosztására, kezdeményezésre.

Most a bemerítkezésen az egyik hölgy így kezdte a bizonyságát: "KÖSZÖNÖM, HOGY FELKERÜLHETTEM A TÁBLÁRA!" HÁT AZT HITTEM OTT BŐGÖM EL MAGAM!!! Micsoda visszajelzés az Úrtól, hogy csak így tovább...és micsoda LÁTÁSA lett egy új hívőnek arra, hogy ő is elhozza az ismerőseit.

6 bemerítkezőnk volt és 14 vendég, akiknek a szeme nem maradt szárazon! Jó Isten munkájában lenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése