2010. augusztus 4., szerda

5 dolog, amit egy egyedülálló pasinak tudnia KELL

OK srácok...most belehúzunk...már régóta meg akartam ezt osztani. Hadd mondjam el, egyedülállóként rengeteg hibát elkövettem...tehát nem ez az összes tanulság, ami levonható belőlük. Szóval ez, amit leírok még kevés a siker sztorihoz, de mégis használni fog sokaknak. Egyébként csináltam jól is dolgokat és ennek bizonyítéka, hogy egy szuper, tüzes feleségem van, aki szereti Jézust. (Köszönöm Uram!!!)

#1 – Ha felkeltette egy lány az érdeklődésed...beszélned KELL VELE.

Példabeszédek 18:22 azt mondja, hogy aki feleséget TALÁL, jó dolgot talál (ÁMEN!)Férfiak...te rajtad múlik, hogy TALÁLSZ-E feleséget...ez azt jelenti, hogy NEKED kell kezdeményezni...ha te akarsz a vezető lenni a KAPCSOLATOTOKBAN, ahhoz lépéseket kell tenned a kapcsolat kezdetekor!

Ez azt jelenti, ha felkeltette egy lány az érdeklődésed...akkor beszélj vele!!! Ne az, hogy megkéred a BARÁTAIT, hogy ejtsenek el egy-két megjegyzést, célozgatást...hacsak nem egy szánalmas anyám asszony katonája vagy. Nem teheted meg, hogy a barátaidat arra kéred, célozgassanak az ő barátainak. LÉGY FÉRFI! Ha randizni akarsz vele...HÍVD MEG SZEMÉLYESEN! Hidd el...ha túl sokat macerálod a barátait, akkor inkább lebeszélik rólad.

Én így csináltam...mikor úgy éreztem, hogy érdeklődnék egy kicsit többet Virág iránt, akkor meghívtam egy kis együtt töltött időre. És jött, nem mondott semmi biztatót, de azt sem, hogy NEM. De előtte és utána és folyamatosan imádkoztam az egészért, mert nem akartam, ha Isten sem akarja. Pont ezért, amikor úgy döntöttünk, hogy együtt járunk, akkor beszéltünk a pásztorunkkal, hogy lássa a helyzetet, és imádkozhasson ő is értünk.

#2 – Amikor beszélsz vele, LÉGY ŐSZINTE ÉS NE JÁTSZADOZZ VELE!!!

A férfiak egyik legnagyobb félelme az ELUTASÍTÁS. Ahhoz, hogy ettől a fájdalomtól és kíntól távol tartsák magukat, nem állnak ki és vállalják fel, hogy tetszik nekik a lány...nem mondják ki, hogy "Szívesen elvinnélek egy ebédre, vacsira." NEM-játszadoznak...nem egy értelmű megjegyzéseket tesznek, célozgatnak azt remélve, hogy majd a lány észre veszi az "udvarlás" eme szánalmas próbálkozását és majd ő fog kezdeményezni felé.

Haver–ezt ne csináld, hagyd abba minél előbb!!! Ha tetszik egy lány, akkor mond el neki. Menj oda és mond el. Ha nem vagy biztos benne, de meg akarod őt jobban ismerni, akkor mond el neki, hogy "Szeretnélek egy kicsit jobban megismerni...eljönnél velem egy kávéra, reggelire, vacsorára stb?"

NE AZT MOND, hogy "Hé...ah...izé...hát, talán...ha szeretsz enni...szereted a kaját?" azt remélve, hogy majd azt mondja "Igen, vigyél el valahová és vegyél nekem kaját!"

A hölgyek őszinte férfiakat akarnak...ha nem tudsz őszinte lenni az elején, akkor hogy a fityfirityben tudod őt majd meggyőzni arról, hogy őszinte leszel a jövőben?

Még egy dolog...a másik oka, hogy egy piperkőc játszadozik a lányokkal...a bizonytalanságukat próbálják egy kicsit tompítani, a gyenge férfiasságukat...mintha gyöngyöt fűzne, úgy fűzi a lányokat...nem érdekli őket igazán, de tudni akar valakit maga mellett, aki rajong érte. Elég őszintén fogalmazok, ezt már észre vettétek, de nem akarok célozgatni, nem akarok elvont lenni, hanem EGYÉRTELMŰ, FÉLREÉRTHETETLEN. TEHÁT, ha egy ilyen fickó kikezd a lányommal, akkor annak az orra be lesz verve, biztos lehettek benne. "Hú, ez azért durva volt, pásztor vagy nem?" Igen, de először apa. És...ha lányod van te is képen vágnád, mindegy mennyire vagy "szellemi vagy isten szerint való"!!! :-)

#3 – A randin légy kreatív!

Hölgyeim...könyörgök...ha a fickó az ELSŐ RANDIN vacsizni, és a vacsi után moziba visz...HAGYD EL, mint egy rossz szokást. Hidd el...a kapcsolat rossz úton indult el már az elején. Hogy miért?

Mikor moziba mentek már az első randin, akkor SEMMIT nem fogtok megismerni egymásból, hiszen nem is beszélgettetek. Hazamentek és azt hazudjátok egymásnak, hogy szép estétek volt...mikor nem is...az időtök és pénzetek arra ment, hogy megismerjétek a filmben szereplő karakterek személyiségét, életét.

Srácok-gondolkozzatok előre, tervezzétek meg a randit. Ha TERVEZEL, TERVEZZ jól! (Na ilyenkor kérhetsz segítséget a barátaitól, hogy mit szeret, melyik étterem, kávézó, teázó, park stb.) Amikor érte mész, ne kérdezd, hogy hová szeretnél menni...TERVEZD MEG AZ EGÉSZET.

(A mozi egyébként nem egy rossz ötlet, de az első-második alkalomra kifejezetten rossz!!!)

#4 – A randin-Légy Úriember

Haver-úgy kell bánj vele, mint egy hercegnővel, mint egy hölggyel. Nyisd ki neki az ajtót, kocsiajtót. (Hölgyek...ha nem nyitja ki az ajtót, akkor csak állj ott, vagy állj az autó mellett és ne mozdulj...érteni fogja a célzást. Ha nem nyitja ki, akkor hidd el, csak rosszabb lesz.)

Fiúk-egy hölgy különlegesnek akarja érezni magát...szeretik, amikor valaki igazán gondoskodni akar róluk...a kis dolgok igenis számítanak, úgyhogy nyisd ki neki az ajtót.

És még egy dolog...mikor érte mész, akkor ne sms-ezz neki, hogy várod a ház előtt, vagy ha kocsival vagy, ne dudálj, hogy "Megjöttem, jöhetsz!", mert az elég nagy bunkóság. Állítsd le a kocsit, sétálj oda az ajtóhoz, menj a házhoz és csöngess be, várd őt. Ha telefonon hívod a ház elől, akkor lúzer vagy.

#5 – Ha "NEMET" mond, akkor az azt jelenti, hogy "NEM"!

Srácok, ha randira hívtok egy lányt és ő nemet mond, akkor "hátra arc", hagyd őt békén. Lehettek barátok, de NE helyezz rá semmilyen nyomást...mert ez teljesen kiborítja őket.

Mondhatjátok néhányan, akik ismertek, hogy "Rendben Balu, de te is több, mint egy évig udvaroltál Virágnak, mielőtt elkezdtetek járni."

AHA–ez így van...de a barátja voltam és nem egy elvetemült fószer, aki állandóan be akarta cserkészni őt. Az alatt az egy év alatt világos lett mindkettőnk számára, hogy kedvelem őt, de nem mondtuk ki, hogy járunk, mert nem volt biztos benne. Viszont nem mondott nemet a kapcsolatra. Barátok voltunk, és nem voltunk összekötve. Na de aztán...volt 3-4 hónap, amikor határozottan nemet mondott...szó szerint "HAGYJAM BÉKÉN!"

Ha egy hölgy nemet mond és te csak nyomulsz továbbra is, akkor csak tudd, hogy egyáltalán nem vagy romantikus...hanem ostoba. Hagyd MENNI!!!

Hát ennyi! Kíváncsiak vagytok, hogy mit kéne az egyedülálló lánynak tudni? Majd holnap!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó és nagyon korrekt. Köszönöm :D

    VálaszTörlés
  2. Értelmes, okos, bölcs, humoros, és nagyon szükséges tanítás! Élvezettel olvastam...

    VálaszTörlés
  3. P.Balu!
    Van ez tovább is mond még!!!!!
    KELL!!!!!
    Kell hallanom!

    VálaszTörlés
  4. Enjoyed this thoroughly.

    VálaszTörlés