2010. augusztus 19., csütörtök

Hölgyeim, Hogyan Közelítsen Meg Titeket Egy Srác

Most arról fogok nektek írni, hogy hogyan közelítsen felétek egy srác. (Hölgyek emlékeztek…a közeledés rajta múlik!)

#1 – Légy Őszinte!

Hölgyeim, ELKÉPESZTŐEN fontos, hogy totál őszinték legyetek a fickóval. Például…ha meghív kávézni és a válaszod nem…AKKOR MONDJ NEMET! Ne mond azt, hogy hívjon fel és aztán nem veszed fel a telefont egy héten át, azt remélve, hogy „majd csak rájön, hogy nem komázom!” Csak legyetek egyenesek!

ÉS…ha úgy érzed, hogy nem abba az irányba megy a kapcsolat, ahogyan szükséges és egészséges, nem fejlődik satöbbi, akkor ne ragadj hozzá csak azért, mert bizonytalan vagy és aztán repíted őt, amikor feltűnik a horizonton egy másik fickó. Tedd a helyes dolgot a megfelelő időben!

#2 – Légy Kiegyensúlyozott Az Elmédben

Nem tudom elégszer mondani…hölgyek, ha egy srác meghív kávézni…teljes komolysággal mondom, hogy ő KÁVÉZNI AKAR VELED!!! Ne elemezd túl a kávézást! Ismerek néhány egyedülálló lányt, akik képesek órákat ülni a szobájukban és azon gondolkodni, hogy „Vajon mit értett kávézás alatt? Azt, hogy vegyünk együtt kávét, vagy reggelente kávézik és titokban azt reméli, hogy egy nap majd a felesége leszek és én viszem be neki a kávét az ágyba…ÉN NEM csinálok neki kávét…különben is mit képzel magáról…”

Azt hiszem értitek miről beszélek.

A legtöbb srác mikor azt mondja, hogy „Menjünk el kajálni valahová” tényleg azt értik, hogy „Menjünk kajálni valahova” Nem kell túl érzelgősnek lenni a szerencsétlen fiún!

#3 – Maradj Fókuszban!

Sokat mondom ezt, mikor egyedülálló lányokkal beszélgetek…KÉRLEK, KÖNYÖRGÖK, KÉRLEK, ne horgonyozz le.

A Biblia azt mondja Ef 3:20-ban, hogy Isten sokkal többet tud adni, mint amit el tudsz képzelni…és ez HATALMAS!

Láttam elég egyedülálló lányt már, akik azt remélték, hogy „FELJAVÍTJÁK majd a srácot!” Hölgyek – Isten nem arra hívott el, hogy feljavítsd a srácot…csak Krisztus képes erre.

Ha Krisztusban vagy, akkor a Király lánya vagy…nem muszáj lecövekelned egy KISFIÚ mellett, aki nem mer felelősséget vállalni…várnod kell arra a FÉRFIRA, aki HAJLANDÓ harcolni a szívedért.

Hölgyek! Ti mindnyájan gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!

4 megjegyzés:

  1. Nem tudom ezt olvassák-e lányok, de nekünk srácoknak is fontos volt ezeket olvasni!Mint egyedülálló mondom ezt. Már sokszor ott tartunk a lányok már vissza sem köszönnek csak levegőnek nézik a fiúkat. Hát nagy kérdés valóban előre engedjem-e az ajtónál?
    Ed

    VálaszTörlés
  2. Kedves Edmond! Csak nyugodtan engedd előre az ajtónál, de tudod, csak kifelé menet.
    Amikor bementek, akkor a Neked kell előre menned, mint egy terep-felderítő...:)
    Véleményem szerint a lányok romantikus szappanoperákon és mozifilmeken, plázákban és ki tudja még milyen bulikon nőnek fel, tehát torz képet alakítanak ki a férfiakról.
    Ezt a férfiak nehezen tudják kompenzálni, nagy hiba is, ha ez a céljuk, mert szinte teljesíthetetlen fába vágják a fejszéjüket.
    Ami gond, hogy a lányok esze megjön ám, de késve, amikor gyermeket szeretnének szülni, mert érzik, kifutnak az időből.
    Na ekkor kezdődik az igazi harc az igazi férfiakért: akik jók lesznek apának!
    Ezt megint nehéz lehet feldolgozni a férfiaknak, hisz nem "tenyészbikának" lettek felnevelve...
    Szóval sokkal bonyolultabb a helyzet, mint ahogy egy ilyen kommentben ki lehet fejteni...
    Éva

    VálaszTörlés
  3. Kedves Edmond!

    Valóban igazad van, vannak megözelíthetetlen keresztény lányok. Én magam sem értem, hiszen szépek, élő hitűek, a magafajtának irigylésre méltóak, és nem jó nekik senki sem annyira, hogy legalább esélyt adjanak neki.
    Mivel a gyülekezetben én vagyok az, akit már nem tekintenek partiképes lánynak, rendszerint engem keresnek meg ezek a csalódott srácok, és kérnek segítséget. Nehéz,és megalázó helyzet. Tarts ki, én lányként azt tudom tanácsolni, hogy ne ezekre a szép, és hideg szívű lányokra nézz. Bár tudom, hogy a fiúk számára fontos a szépség. És maradj férfi, olyan keveset látni belőlük amúgy is :)

    VálaszTörlés