2010. augusztus 3., kedd

Tanács egyedülállóknak!!!

* egyedülállók – gondoltál már arra, hogy imádkozz a jövendőbeli párodért? Hogy olyanná formálja a gondolkodását, hogy úgy szeressen téged, ahogy vagy és aki vagy?
* egyedülállók – kérted már az Urat, hogy formálja ki a jövendőbeli párodban azt a hozzáállást, hogy kiegészítsen, teljessé tegyen, ahelyett, hogy a képedre formálódjon?
* egyedülállók – kérted már Istent arra, hogy a váratlanból, kiszámíthatatlanból formálja a szíved...ahelyett, hogy azt adja, amit te gondolsz vagy akarsz?
* egyedülálló férfiak – szedjétek össze magatokat és hívjátok meg randizni a lányokat, de ne játszadozzatok!
* egyedülálló férfiak – minden egyedülálló lánnyal bánj tisztelettel és abban segíts neki, hogy vezesd az "új emberben" és ne a hálószobádba.
* egyedülálló férfiak – fejezzétek be a "csak együtt lógunk" életstílust, ha nincs is szándékod azzal a lánnyal...csakhogy megelégítsd, feltöltsd az érzelmi tankod (ha ezt teszed egy gyáva alak vagy).
* egyedülálló férfiak – VISELKEDJETEK FÉRFIKÉNT és ne úgy, mint egy általános iskolás... lesz elég időd erre, ha majd megházasodsz:)
* egyedülálló hölgyek – ne gondoljátok, hogy azért mert egy pasi meghívott randizni, az azt is jelenti, hogy el akar venni feleségül...ezt hagyjátok abba!
* egyedülálló hölgyek – ne utasítsátok el a randira hívást, mert nem láttál egy hatalmas jelet az égen: "Ő AZ IGAZI - aláírás Isten"!
* mindennemű egyedülállók - hacsak nem akartok előre leszervezett házasságot támogató országban élni... randizzatok-de viselkedjetek úgy, mint akik ismerik és szeretik Jézust. Nem vagytok már gyerekek!
* JA MÉG EGY - huszonéves fiúk! Hagyjátok békén a tizenéves lányokat. Kibírsz még pár évet a nadrágoddal a derekadon? Szüksége van növekedésre, megalapozódásra, szeretetre az Úrtól, és nem tőled! Amúgy is nehéz nekik érzelmileg ez az időszak. Ne állj Isten útjába, mert ha meglátlak, hogy ezt teszed én állok majd a te utadba!

BANG!!!

Ez csak egy előzetes volt. Szeretnék az egyedülálló férfiaknak és nőknek is írni a következő két napban.

5 megjegyzés:

  1. Na igen...ez tényleg odavág...Ez az Pásztor, megmondod a tutit! :)
    Szeretünk és imázunk érted. Isten, egy nagy szolgájává tett téged

    Sebők Szabi

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm P. Balu! Hihetetlenül megáld amit írsz és olyan jó Isten, hogy láthatom a választ az imámra!!!! Kérlek folytasd!
    Anikó

    VálaszTörlés
  3. Szia, nem ismerjük egymást, de nagyon tetszik az írásod. Végre valaki, aki ki meri mondani, a fiúk is lehetnek balfácánok. Pfúúúhajajjdeméghogy:). A legjobb az, amikor nekem nyafognak (én vagyok a gyülekezet egyetlen vénlánya, akire már nem tekintenek "feleséganyagként"), hogy anyira tetszik az a lány, és mit csináljak? Ha azt mondom, hogy legalább hívd meg egy teára, akkor meg jön az, hogy nem merem, félek a csalódástól. Pedig tele van a gyüli szép, élő hitű lányokkal, és nem találnak maguknak párt, mert senki sem érdeklődik irántuk, vagy hát nem a megfelelő fiú. Hála Istennek, nekem ilyen gondom nincs, sem szép, sem élő hitű nem vagyok, ráadásul még túlkoros is. :)

    Egyébként örülök hogy megtalátam az írásaidat. Tetszik, tele van élettel, természetességgel, szabadsággal.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper. Nagy szükség van a mai fiataloknak ilyen és ehhez hasonló írásokra. Na és persze a középkorosztály számára is ajánlott olvasmány. Öröm szembesülni azzal , hogy Isten bárhol , bármilyen formában képes tanítani és megmutatni bölcsességét. :):):) Csak így tovább. Az ÚR használjon továbbra is az Ő bölcsessége szerint.

    VálaszTörlés