2010. szeptember 14., kedd

13 Dolog, Amit Hiszek Rólad

#1 – Hiszem azt, hogy több az Istentől kapott tehetséged, adottságod, mint amit eddig felismertél, megismertél. (Ef 2:10)

#2 – Hiszem azt, hogy Istennek terve van veled…olyan terve, amit lépésről-lépésre fog leleplezni, mert HA egyszerre tenné, akkor az agyad szétrobbanna. (1 Korinthus 2:9)

#3 – Hiszem azt, hogy meg kell ragadd a kényelmetlent és az ismeretlent ahhoz, hogy elérd mindazt, amit Isten tenni akar az életedben. (Lukács 9:23)

#4 – Hiszem, hogy Istent a szíved érdekli és nem csak a viselkedésed…és nagyon valószínű azért nem visz tovább a következő lépésre, mert a mostani lépésével éppen azon dolgozik, hogy megszabadulj attól a bálványodtól, amit már leleplezett neked. (Ezékiel 14:1-5)

#5 – Hiszem, hogy amikor Isten arra kér, hogy adjak fel valamit, akkor azt azért mondja, mert valami jobbat akar adni helyette.

#6 – Hiszem, hogy Isten terve tartogat számodra olyan pillanatot, ahol azt kiáltod „Hogy az a…!”…egy olyan pillanatot, ahol rájösz Zsidók 11:6 következtetéseire.

#7 – Hiszem, hogy pontosan meg tudod csinálni mindazt, amire és amivel Isten alkotott és felhatalmazott, megbízott téged. (Fil 4:13)

#8 – Hiszem, hogy ha hűséges vagy a kis dolgokon, akkor többet fog rádbízni. (Lukács 12:48)

#9 – Hiszem, hogy fel kell tenned ezt a kérdést önmagadnak: „Mit lennék hajlandó megtenni Istenért, ha tudnám, hogy nem fogok kudarcot vallani benne?” Ez után hagyd, hogy egy Istentől kapott, szent elégedetlenség fejlődjön ki benned. (Róma 4:17)

#10 – Hiszem azt, hogy Isten átlagos embereket használ arra, hogy átlagon felüli dolgokat vigyen véghez. (Apcsel 4:13)

#11 – Hiszem, ahogy növekszik az Isten ismereted…úgy nő az engedelmességed is. (Ézsaiás 6:1-8)

#12 – Hiszem, hogy az Istenért való igazi odaszántság kijelentést hoz Tőle…sőt, Ő jobban akarja, hogy többet tudjunk, mint mi magunk.

#13 – Hiszem, hogy amikor Isten lángra lobbantja a szíved az Ő vágyaival…akkor nem szabad Magára hagynod, amíg be nem fejezi annak a beteljesítését. (Ézsaiás 62:6-7)

2 megjegyzés: