2010. szeptember 17., péntek

Jó Tanácsok, Hogy Hogyan Tudod Biztosan Tönkre Tenni A Házasságod Egy Afférral?

Halihó! Havonta egy szombaton 17:00-19:30-ig összejövünk a házaspárokkal, hogy épüljünk és bátorodjunk eme kihívásokban gazdag területen. Úgy hívjuk ezt, hogy HázasRandi. Nem keverjük össze a Randi Estével, ami ugye kettesben történik. Na szóval, az elmúlt alkalommal a szexuális bűnökről (2Sám 11) osztottam meg és ezekkel a "jó tanácsokkal" kezdtem. Jó olvasást!

#1 – Ne vállalj semmi felelősséget a házasságod jelenlegi állapotát illetően. Hibáztasd nyugodtan a házastársad és csak azokat a részeket mond el a barátaidnak, amik jó fényben tűntetnek fel téged, őt pedig teljesen elássák, csak azért, hogy biztos lehess abban, hogy a te oldaladra fognak állni.

#2 – A barátaidat illetően…győződj meg arról, hogy olyan barátok vesznek titeket körül, akik azt mondják, amit TE AKARSZ és nem azt, amit hallanod kell. És ha valaki kihív, akkor VÁGD A FEJÉHEZ, hogy miért fordít neked hátat!

#3 – Gondolj sokat az afférodra…gondolkodj sokat azon a másik személyen, hogy milyen jó lenne, ha vele lehetnél. ÉS soha ne is beszélj a barátaidnak Arről, hogy küszködsz a gondolataidban…vedd teljesen figyelmen kívül 2Kor 10:5-t!

#4 – Tégy meg mindent azért, hogy tudd az összes verset Isten kegyelméről…és persze tégy meg mindent annak érdekében, hogy azokat a verseket nem tanulod, amik a megbánásról és bűnvallásról beszélnek.

#5 – El KELL hidd, hogy te leszel az egyetlen kivétel abban, hogy nem lesz semmi következménye a döntésednek. Nem károsul a jó híred, a gyerekeidre nem lesz hatással, és Isten országára sem hoz rossz fényt.

#6 – Flörtölj, kokettálj a célpontoddal, célszeméllyel…minden erőfeszítésed, minden energiád arra kell fordítsd, hogy összejöjjön ez a kapcsolat és nem arra, hogy megpróbálj kibékülni, kiengesztelődni, megbékélni a házastársaddal. És hints el online flört megnyilvánulásokat, provokációkat facebook-on.

#7 – Hidd el azt a hazugságot, hogy ha összejössz „azzal a másik személlyel”, akkor minden reménységed be fog teljesülni…mindig tökéletes lesz és engedelmeskedni fog minden szavadnak. Lehet, hogy a fű zöldebb a szomszédban…de csak azért lehetséges, mert odaát sok a trágya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése