2010. szeptember 20., hétfő

A Csapatmunka Álmokat Valósít Meg

Az ilyen hétvégéket, mint ami mögöttem van sosem fogom elfelejteni. A szegedi gyülekezet vezetősége (lásd a képen balról: Szepi, P Balu, Dávid, P Csaba, alul: Zsotyi) elutaztunk 3 napra, hogy átbeszéljünk sok-sok dolgot a jövővel kapcsolatosan.



Istennek van humorérzéke! Már csak az a tény, hogy így összerakott minket! Jól telt ez a három nap. A Mezőberényi gyülekezetben voltunk csütörtök este, ahol mindannyian tanítottunk a bibliaiskolában. Micsoda gondolatok!!! Pénteken összesen 14 órát beszélgettünk, 6 helyszínen (jöttünk-mentünk). Áldott közösségünk volt! A szombatról nem is beszélve…

Annyira hálás vagyok Istennek, hogy olyan vezetői csapatban lehetek, akiknek ég a szíve Jézusért, szeretik a családjukat és hajlandóak áldozatot hozni a gyülekezetükért, és ég a szívük az Istentől távol lévőkért. Egyébként pont ez a négy terület volt az, amiről főként beszéltünk, és bizonyságot tettünk arról, hogy milyen hatalmas munkát végzett és végez az Úr az életünkben ezeken a területeken.

Nagyon élvezem azt, hogy nem elégszünk meg azzal, hogy egy vallás részévé váljunk…hanem sokkal inkább, napról-napra azt fedezzük fel, hogy Jézus egy forradalmat kezdett el…mi pedig arra vagyunk elhívva, hogy ezt folytassuk! Büszke vagyok erre a vezetői csapatra, a tűz bennük, a szenvedélyük, a Krisztusra való éhségük…egyszerűen fertőző! Az egyik kulcsa ennek szerintem az, hogy még mindig nem jutottunk túl azon, amit Jézus tett…és amit tesz…és tenni fog értünk a jövőben is. Nem szabad, hogy elveszítsük ezt – SOHA! Jézus az oka mindennek, amit teszünk…a megfeszített, eltemetett, feltámadott…Aki most bennünk él – ez fantasztikus!

Hé Fiúk! Csak azt akarom mondani, hogy SZERETLEK BENNETEKET! Nagyszerűek vagytok! Ahogy a címben írtam – A csapatmunka álmokat valósít meg. A látás nem a mi látásunk, Istené – csak kölcsön adta nekünk – és amíg hűségesek vagyunk felette…Ő csak egyre jobban és jobban növelni fogja. Úgyhogy ez csak a kezdet…Jézus teljesen fel akarja forgatni Szegedet…és ennek szerves része leszünk!

LEGYÜNK RADIKÁLISAK!

Ui.: Szegediek! A most szerdai istentiszteleten a MENNYRŐL fogok prédikálni. Ilyet még nem láttatok, hallottatok! Egy tökéletes alkalom lesz arra is, hogy elhívjatok ismerősöket, barátokat, munkatársakat, akik Istentől távol élnek. Isten hihetetlen gondolatot és illusztrációt adott. Alig várom már a szerdát! Én nem hagynám ki a helyedben!!! Viszlát szerdán a gyüliben! (Szívesen látunk látogatókat máshonnan is! Kitárt karokkal várunk!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése