2010. november 29., hétfő

10 Ok, Amiért Hiszem, Hogy Isten Hatalmas Dolgokat Fog Véghez Vinni A Gyülekezetedben

#1 – Jézus azt mondta, hogy építi az egyházát…ez egy ígéret és vonatkozik a TE GYÜLEKEZETEDRE IS! (Máté 16:18)

#2 – Jézus azt mondta, hogy az Ő SZAVA nem tér vissza hozzá üresen, hanem aratást hoz létre…úgyhogy, ha hűségesen hirdeted az Ő SZAVÁT, akkor valami NAGY dologfog történni, még akkor is, ha esetleg nem látsz semmi jelét! Ézsaiás 55:8-13

#3 – Ellenállásba ütközöl…ami azt jelenti, hogy az ellenség ki van akadva rád! Összpontosíts továbbra is Istenre…tudtad, hogy ez fog történni (Efézus 6:12; 1Péter 5:8)…bízd rá magad Jézusra (1Péter 2:21-25) és hidd el, hogy Ézsaiás 54:17 igaz!

#4 – Isten fel fog emelni vezetőket körülötted, olyanokat, akik megértik Efézus 4:11-16 jelentőségét, akik magukénak tartják a szolgálatot és résztvevők akarnak lenni, nem pedig szemlélődők.

#5 – Isten kezdte el a gyülekezeted…és Ő is fogja elvinni a teljességre…ÉS MÉG NEM VÉGZETT! (Filippi 1:6)

#6 – A gyülekezet még mindig az Ő terve, nem gondolta még meg magát…és szereti a gyülekezeted, éppen annyira, mint bármelyik másik gyülekezetet!

#7 – Nagyobb hitbeli lépések felé vezet téged…ami azt jelenti, hogy egyre kétségbeesettebb leszel…és amikor EZ megtörténik, akkor csodálatos módokon fog megjelenni, hogy megmagyarázhatatlan és letagadhatatlan dolgokat tegyen! (Zsidók 11:6)

#8 – Habár elbátortalanodva érzed magad…még mindig hiszel abban, AKI Ő és abban, AMIRE ELHÍVOTT TÉGED, HOGY TEGYED! Lehet van egy-két kudarc a hátad mögött…de van benned valami, ami azt mondja, hogy ne add fel. Ne add fel, mert Isten sem adott fel téged! Még mindig van tűz benned (Jeremiás 20:9) és reménység!

#9 – Istentől kaptál látást…olyat, ami HATALMAS…ami ébren tart éjszakánként. És az attól való félelem, hogy nem teszed meg, amire Isten hívott kezdi legyőzni az emberektől való félelmedet!

#10 – Az Ő gyülekezete kezd újra összejönni, mint még soha. Kezdik egymást kiegészíteni és versengeni egymással!!! Ha szurkolunk egymásnak és együtt munkálkodunk, az HATALMAS BIZONYSÁG annak a világnak, ami ELVESZETT JÉZUS NÉLKÜL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése